Facing The Sun: най-голямата българска мрежа за дигитално съдържание

Монетизация на видео клипове

Как става?

Ако имаш професионален видео клип и искаш да достигнеш до по-голяма аудитория, платформите на Facing The Sun в YouTube са най-доброто място за това. Изпрати ни клипа си и след като нашия екип го прегледа, ще ти пишем през коя от двете ни платформи можем да го разпространим - Facing The Sun или Urban Beatz.

Единственото условие е видео материалите и музиката да са оригинални. Недей да крадеш или да преправяш чужди материали, защото системата на YouTube е безпощадна.

След като започнем да монетизираме видео клипа ти, ще получаваш 50 % от прихода, който YouTube ни изплати. Не можем да ти гарантирам конкретни ставки, но повечето наши артисти получават между 50 и 85 стотинки за 1000 клика. Ставките зависят силно от международната гледаемост - колкото повече гледания имаш от чужбина, толкова по-висока е ставката.

Ако имаш ужасно смешно клипче, прати ни и него. В момента подготвяме стартирането на първия български канал за смешни клипчета. Сещаш ли се за онази ромска сватба, която придоби световна популярност и над 4 000 000 клика за 2 дни? Да, това се случи благодарение на нас.

Предимства

Ние сме първата и най-голямата българска мрежа за монетизирана дистрибуция в YouTube. Избирайки да работите с нас, попадате в компанията на най-големите и успешни имена в българската хип-хоп сцена начело с Ъпсурт. Ние се грижим за повереното ни съдържание и активно оптимизираме позиционирането му в YouTube. Основните ни предимства са:

  • Качествено обслужване
  • Бързо обработване на запитванията
  • Компетентни консултации
  • Дългогодишен международен опит
  • Адаптирани решения за всяка ситуация
  • Реални ставки