Facing The Sun: най-голямата българска мрежа за дигитално съдържание

Монетизация на видео канали

Как става?

Ако вече имаш съществуващ канал в YouTube и искаш да получаваш пари за всяко гледане на твой видео клип, трябва само да ни напишеш един имейл с линк към канала ти.

Единственото условие е видео материалите и музиката да са оригинални. Недей да крадеш или да преправяш чужди материали, защото системата на YouTube е безпощадна.

След като започнем да монетизираме канала ти, ще получаваш между 50 и 80 % от прихода, който YouTube ни изплати. Не можем да ти гарантирам конкретни ставки, но повечето наши артисти получават между 50 и 85 стотинки за 1000 клика. Ставките зависят силно от международната гледаемост - колкото повече гледания имаш от чужбина, толкова по-висока е ставката.

Освен чистата монетизация, присъединяването към нашата мрежи ти носи и още допълнителни бонуси. Ще можеш да брандираш канала си със голям рекламен банер, ще можеш да качваш дълги видео клипове и да получиш уникален домейн от типа youtube.com/MOETOIME. Освен това ще бъдеш един от първите в България, които ще могат да ползват всяка нова функция, която YouTube въведе. Като партньор от първо ниво ние получаваме достъп до новите функции много по-рано от всички останали ... особено от всички останали в България.

Предимства

Ние сме първата и най-голямата българска мрежа за монетизирана дистрибуция в YouTube. Избирайки да работите с нас, попадате в компанията на най-големите и успешни имена в българската хип-хоп сцена начело с Ъпсурт. Ние се грижим за повереното ни съдържание и активно оптимизираме позиционирането му в YouTube. Основните ни предимства са:

  • Дългогодишен международен опит
  • Бързо и качествено обслужване
  • Компетентни консултации
  • Личен account manager в YouTube
  • Адаптирани решения за всяка ситуация
  • Реални ставки